Rekrytering

W8 Hotel Design Group AB är ett företag med inriktning på renoveringar och nyetableringar av hotell och restaurang. Vi utgår från verksamhetens historia, värdegrund, mål och visioner för att formge emotionella inredningskoncept. Med fokus på god design och tekniska lösningar görs produkt- och materialval med stor omsorg.

Vår verksamhet sträcker sig runt om i landet, men även utanför Sveriges gränser. Våra uppdragsgivare är allt från stora hotellkedjor till privatägda hotell samt diverse specialprojekt. Vi utgår från Kinna i Marks kommun där vi har eget showroom, kontor och lager.

Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en arkitekt med inriktning mot inredning samt en ekonomi/säljperson. Vi erbjuder utvecklande och intressanta arbeten i en snabb och föränderlig miljö, med positiva och engagerade kollegor!

inredningsarkitekt

Du bör vara utbildad inom SIR, kunna CAD och SketchUp samt vara projektorienterad. Den vi söker är lösningsfokuserad, har gott ordningssinne och hög ansvarskänsla – och självklart ett stort intresse för inredning! Du behöver ha en hög kommunikativ förmåga och behärska engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från liknande jobb är en fördel.

Tillsammans med oss ska du upprätthålla och bygga vidare på den plattform med struktur och support som är en förutsättning i våra uppdrag. För oss är alltid kunden i fokus vilket kräver tillgänglighet och snabba återkopplingar i befintliga och framtida förfrågningar. Har du god samarbetsförmåga, eget driv och är noggrann – då kommer du bli en efterlängtad resurs till vårt kreativa team!

ekonom/controller

Vi söker dig med gott ordningssinne, som har goda kunskaper inom ekonomi och som är projektorienterad med intresse för inredning. Du behöver ha en hög kommunikativ förmåga och behärska engelska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet från liknande jobb är en fördel.

Du ska tillsammans med oss upprätthålla och bygga vidare på den plattform med struktur och support som är en förutsättning i våra uppdrag. För oss är alltid kunden i fokus vilket kräver tillgänglighet och snabba återkopplingar i befintliga och framtida förfrågningar. Har du god samarbetsförmåga, eget driv, är noggrann och ansvarsfull – tveka inte utan hör av dig till oss!

Vi vill att du skickar in din ansökan till:
W8 Hotel Design Group AB, Backagårdsgatan 1, 511 57 Kinna
Eller mailar info@w8.se

Vid frågor ring Johan 0705-285002 eller Fredrik 0768-976297
Sista ansökningsdag 2020-01-31