DEDIC8ED TO HOTEL DESIGN.

 

 

W8 Hotell Design omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål.
När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

 

portratt_w8

pall_w8

W8 må vara nya utmanare, men är redan väl etablerade inom hotelldesign. Med Fredrik Wendt som frontkreatör och Johan Larsson som affärsstrateg har W8 en lång och gedigen erfarenhet inom hotel interior design.

I portföljen från tidigare företag (Wendt Sweden och Jige Scandinavia) finns en stor mängd projekt inom hotellrumsdesign, hotellinredning och hotellrenovering.  Dessutom en rad referenser där vi skapat inredning åt andra typer av företag.

W8 är designproffs, inriktade på renoveringar och nyetableringar av hotell.

 

Utifrån hotellets historia, värdegrund, kundlöften, mål och visioner formger W8 ett emotionellt inredningskoncept. Med fokus på god design i kombination med bred teknisk kompetens görs produkt- och materialval med stor omsorg för en maximal totalupplevelse.

 

W8 är engagerade, kompromissar aldrig och utmanar ständigt sig själva – för att hitta den bästa lösningen för hotellet och dess gäster. Arbetsprocessen säkrar upp kostnadsramar och leveranstider och kvalitetskontroll sker alltid efter färdigställandet. Kontinuerlig service erbjuds alltid.

W8 Hotel Design Group är totalleverantör och en perfekt långsiktig samarbetspartner

 

Hos W8 finner du en liten organisation med hög tillgänglighet, flexibilitet och snabba lösningar. Genom kompetensnätverket W8 Hotel Design Group garanterar vi hög kapacitet, kunskap och erfarenhet att ta hand om helheten. Det betyder att du alltid får en högpresterande arbetsgrupp och en tids- och kostnadseffektiv lösning.

tyg_w8