W8 HOTEL DESIGN GROUP

DESIGN & INREDNINGSKONCEPT

Vi på W8 har en gedigen erfarenhet inom arkitektur, möbler/inredning och konceptutveckling. Vi är specialister på att skapa funktionella och hållbara hotellmiljöer av god design och ser kreativa utmaningar i varje detalj. Med stort intresse följer vi trender och har koll på viktiga interiörnyheter. 

 

W8 är designproffs, inriktade på renoveringar och nyetableringar av hotell i första hand. Kom till oss med dina idéer så startar vi designprocessen direkt vid ritbordet. Tillsammans analyserar vi behov och förutsättningar och omvandlar hotellets varumärke och visuella identitet till rumsliga upplevelser. Vi formger emotionella inredningskoncept med fokus på god design och gör produkt- och materialval för bästa totalupplevelse.

 

När gästen på hotellet, eller i restaurangen, upplever att miljön har den där rätta känslan som gör att hen vill dröja sig kvar och gärna komma tillbaka – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

VI ÄR EN FULLSERVICEBYRÅ

Vi på W8 är engagerade. Vi kompromissar aldrig och utmanar ständigt oss själva i att hitta de bästa lösningarna för hotell och gäster. Vår breda tekniska kompetens gör att vi kan leda och ansvara för ett effektivt genomförande. Arbetsprocessen säkrar upp kostnadsramar och leveranstider, och vi genomför kvalitetskontroll efter färdigställandet. Kontinuerlig service erbjuds alltid.

 

W8 Hotel Design Group är totalleverantör och en långsiktig samarbetspartner. Hos W8 finner du en liten organisation med hög tillgänglighet, flexibilitet och snabba lösningar. Genom vårt kompetensnätverk W8 Hotel Design Group garanterar vi hög kapacitet, kunskap och erfarenhet att ta hand om komplexa och omfattande uppdrag.

 

Detta innebär att du alltid får en högpresterande arbetsgrupp och en tids- och kostnadseffektiv lösning.

VÅR ARBETSPROCESS

Vår liggande åtta är oändlighetssymbol som illustrerar vårt arbetsflöde.

INNOV8. DECOR8. CELEBR8.

Från analys och idé till ritbord – här startar designprocessen. Vi fokuserar på god design i produkt- och materialval och samarbetar med ledande leverantörer. När vi inte hittar exakt vad vi söker – designar och prodcerar vi själva.

Vårt högpresterande arbetsteam färdigställer projektet inom givna kostnadsramar – och självklart i tid till invigningen!

 

Alla är vinnare i långsiktiga samarbeten. När nya behov uppstår är vi redo med nya idéer och designkoncept utan startsträcka.

 

Välkommen att höra av dig till oss för ett möte!